[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Regnbågsfamiljsfest i Stora Blecktornsparken

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

Kom och häng och lek med andra regnbågsfamiljer, ät god mat från fantastiska Lovetruck och ta tillfället i akt att ställa frågor till andra som gått igenom samma resa som du/ni kanske står inför?

 

 

Var?

Stora Blecktornsparken på Södermalm

 

När?

Fredag 3 augusti kl 14-17

 

Hur?

Kom som du är, ta med dig en picknickfilt och ett glatt humör. Vi står för mat/dryck och det kommer att finnas en fiskdamm för alla barn och möjlighet till ansiktsmålning för dom som vill. Vi kommer även att dela ut t-shirts till alla ni som kommer att gå med Regnbågsfamiljen i paraden på lördagen.

 

Låter det kul? Ja jag tänkte väl det. Anmäl dig gärna här så att vi vet ungefär hur många vi blir!

 

Läs mer:

Gå med Regnbågsfamiljen i paraden

Besök oss under EuroPride i Stockholm

 

 

Regnbågsfamiljen är så glada över att kunna presentera Livio Fertilitetscentrum och MamaMia  som samarbetspartners och sponsorer under EuroPride Stockholm 2018.

 

 

 

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]